Historien bag Bilglas Gruppen

Det hele startede i Silkeborg i 2006, hvor pladesmed Mads Haarup stiftede Silkeborg Bilglas efter 13 år i branchen. Han ville skifte bilruder for både private og erhverv, til nogle helt andre priser end set før.

Efter 1½ år med travlhed så Mads sig nødsaget til, at finde en kollega der kunne hjælpe ham i travle perioder og her kom Glarmester Claus Laursen ind i billedet. Claus havde gennem sin uddannelse og arbejde også beskæftiget sig med udskiftning af bilglas og reparation af stenslag i gennem en årrække.

Succesen fortsatte, og snart havde Claus skabt en stabil kundekreds i Brædstrup, Horsens, Brande og Vejle området og dermed grundlaget for Midtjysk Bilglas – som er ejet af Claus Laursen.

I 2009 kom turen til områder beliggende øst for Silkeborg, og her bød man Kenneth Nielsen velkommen til bilglasfamilien. Kenneth har ligesom de andre beskæftiget sig med bilglas flere år inden han startede selv. Han ejer i dag Østjysk Bilglas, som dækker Århus og Hadsten. Tilsammen talte de tre allerede dengang 31 års erfaring med rudemonteringer, og deres beslutning om at bruge dette i et stærkt samarbejde blev startskuddet for det der i dag kendes som Bilglasgruppen. Umiddelbart herefter har Mads åbnet afdelinger i Herning og Aalborg. Aalborg afdelingen er i dag overtaget af glarmester Lasse Storm, men er stadig en del af Bilglas Gruppen.

I slutningen af 2015 åbnede vores afdeling i Kolding. I 2017 flyttede vi til vores nuværende lokaler på Ambolten 7, 6000 Kolding. Vores lokaler ligger sammen med GT Biler, som er Seat og Subaru forhandler, samt Landrover og Volkswagen serviceværksted.

I april 2017 åbnede Jacob Kjær afdelingen i Randers. Jacob har monteret bilruder siden 2012. Værkstedet i Randers ligger på Rugvej 12.

I 2020 åbnede vi den første afdeling på Sjælland med stor succes. Vores afdeling ligger i Ishøj.

Konceptet er enkelt: at yde den bedste service, til den bedste pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette kan bl.a. andet lade sig gøre grundet den store erfaring og ved samlet indkøb for alle afdelinger, som kan holde priserne nede på selve ruderne.

Til andre rudemontører udenfor de områder vi i forvejen dækker:

 

Vil du være en del af Bilglas Gruppen?

Er du bilrudemontør, og kunne du tænke dig at blive en del af Bilglas Gruppen, kan du kontakte Mads på mail: info@bilglasgruppen.dk

 

Samarbejdspartnere

En stor del af successen bag Bilglas Gruppen skylder vi det stærke samarbejde på tværs af værksteder.

Silkeborg Bilglas
Tlf.: 61 71 33 55
Web: www.silkeborgbilglas.dk
Email: info@silkeborgbilglas.dk

Herning Bilglas
Tlf.: 61 71 33 55
Web:www.herningbilglas.dk
Email: info@herningbilglas.dk

Midtjysk Bilglas
Tlf.: 20 20 33 06
Web: www.midtjyskbilglas.dk
Email: info@midtjyskbilglas.dk

Østjysk Bilglas
Tlf.: 40 16 16 52
Web: www.oestjyskbilglas.dk
Email: kennethnielsen82@yahoo.dk

Aalborg Bilglas
Tlf.: 61 71 33 55
Web: www.aalborgbilglas.dk
Email: info@aalborgbilglas.dk

Randers Bilglas
Tlf.: 71 99 22 80
Web.: www.randersbilglas.dk
Email: info@randersbilglas.dk

Kolding Bilglas
Tlf.: 61 71 33 55
Web: www.koldingbilglas.dk
Email: info@bilglasgruppen.dk

Gå til forsiden for Bilglasgruppen Sjælland

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

DANMARKS BILLIGSTE

Bilglas Gruppen afd. Sjælland er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland, samt omkring København.

DANMARKS BILLIGSTE

Kolding Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

 

Vores afdelinger

Vores afdelinger

Om os september 14, 2019