Kontakt

Tlf.: 61 71 33 55
Mail: info@bilglasgruppen.dk

Baldershøj 36a
2635 Ishøj

Vi kører også ud, men opkræver vi et kørselstillæg. Vi kører ud fra vores adresse i Ishøj. Kørselstillægget udgør tiden svarende til tur/retur vores værksted. 600,- pr. time.

Åbningtider:
Mandag til torsdag 7.30-16
Fredag 7.30-14

Vores montører kører også en del ude, så lav altid en forudgående aftale, hvis du vil komme på værkstedet, så du ikke kører forgæves.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

DANMARKS BILLIGSTE

Bilglas Gruppen afd. Sjælland er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland, samt omkring København.

DANMARKS BILLIGSTE

Kolding Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

Vores afdelinger

Vores afdelinger

Kontakt september 14, 2019