Reparation af stenslag

Stenslag eller revnet forrude? Vi ordner din bilrude på dit arbejde eller hjemme hos dig.

Stenslag: Pris for reparation af stenslag er kr. 550,- inkl. moms.

Bestil reparation af stenslag på 61 71 33 55

(Efterfølgende rep. af stenslag på samme bil koster kr. 75,- ekstra pr. stk.)

Som udgangspunkt kan et stenslag repareres, hvis det er mindre end 2cm i hver retning fra center.

Stenslag! Hvad nu?

Du bør hurtigst muligt dække skaden af med tape eller plaster.

Det giver det pæneste og mest holdbare resultat for reparationer af stenslag er. Her skal glasskaden være frisk, dvs. at det ikke har været udsat for vand og snavs.

Påføres tape umiddelbart efter skaden er sket, forhindres vandpartikler i at nå ned til laminatfolien, der ligger mellem glaslagene, hvor vandet kan give folien en svag grå/hvid nuance. Skader på laminatfolien kan ikke rettes op igen.

Synsregler for stenslag

Da der er kommet nye synsregler vedrørende bilernes forruder, tolereres der nu mindre end tidligere, for yderligere info download PDF nedenfor.

Download PDF med synsregler ved at klikke her

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

DANMARKS BILLIGSTE

Bilglas Gruppen afd. Sjælland er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland, samt omkring København.

DANMARKS BILLIGSTE

Kolding Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

Reparation af stenslag september 14, 2019