Stenslag reparation

Stenslag i forruden?

Stenslag: Pris for reparation af stenslag er kr. 300,- inkl. moms.

Bestil reparation af stenslag på 61 71 33 55

(Efterfølgende rep. af stenslag på samme bil koster kr. 100,- ekstra pr. stk.)

Så længe stenslaget er mindre end 2 cm i hver retning fra center, kan vi reparere det. Vær dog opmærksom på gældende synsregler F.eks i synsfeltet.

 

Hvad skal jeg gøre, når jeg får et stenslag?

Sørg for hurtigst muligt dække stenslaget af med tape eller plaster.

Det giver det pæneste og mest holdbare resultat for reparationer af stenslag er. Her skal glasskaden være frisk, dvs. at det ikke har været udsat for vand og snavs.

Påføres tape umiddelbart efter skaden er sket, forhindres vandpartikler i at nå ned til laminatfolien, der ligger mellem glaslagene, hvor vandet kan give folien en svag grå/hvid nuance.

Er laminatfolien beskadiget, kan ruden ikke genoprettes.

 

Synsregler for stenslag

Nye synsregler vedrørende bilers forruder, dikterer en lavere tolerance end tidligere, for yderligere info download PDF med synsregler her

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

DANMARKS BILLIGSTE

Bilglas Gruppen afd. Sjælland er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland, samt omkring København.

DANMARKS BILLIGSTE

Kolding Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

Vores afdelinger

Vores afdelinger

Reparation af stenslag september 14, 2019